Posted on

DDF Pizza & Grill

Adresă: Str. Revoulției Nr. 49
Telefon: 0742 121 444

La prima vedere, pizzeria este ca oricare altă unitate de alimentaţie publică. Dar, în clipa în care păşeşti înăuntru, dai de o atmosferă prietenoasă, familială. Întreg personalul, începând de la ospătari, pizzerul italian şi până la patronul localului, te întâmpină cu zâmbetul pe buze şi cu o amabilitate ieşită din comun. Toate acestea, împreună cu serviciile şi produsele de calitate oferite clienţilor, au contribuit la transformarea acestui local într-un punct de întâlnire îndrăgit atât de tineri cât şi de persoanele adulte.

benga-creative-ddf-snitel
De asemenea, trebuie subliniat faptul că toţi clienţii au la dispoziţie un meniu extrem de variat şi bogat, începând de la pizza până la diverse meniuri a la carte preparate de către maestrul bucătar. Preparatele servite au un aspect desăvârşit, iar calitatea şi gustul nu sunt mai prejos. Datorită acestui fapt, localul este foarte solicitat şi pentru organizarea unor evenimente private.
Cei care au păşit în acest local au devenit clienţi fideli, iar cei care nu au păşit încă, sunt aşteptaţi cu drag să îl descopere.