5 feluri în care poți purta pielea suede

Ținutele sau stilurile care ne duc cu gândul la deșert sau la exotism sunt adevărate vedete în acest sezon primăvară-vară 2021. Toată lumea se întreabă însă cum se poartă minunata piele sude. Vei afla răspunsul la această întrebare citind acest articol.

Un poncho cu motive. Un poncho din piele suede de inspirație boemă sau folk, cu detalii decupate și cu franjuri este o piesă vestimentară foarte trendy care îți va pune în valoare toate ținutele. Alături de un top din dantelă sau de o bluză cu imprimeuri este cel mai frumos.

O pereche de leggings cu talia înaltă. Ar trebui să devină un must have de la tine din garderobă. O pereche de leggings din piele suede cu talia înaltă, în nuanțe de camel se potrivesc de minune cu o tunică mai largă sau cu o bluză maxi mai diafană.

O vestă maxi cu franjuri. O piesă vestimentară care te va face să visezi la serile lungi de vară petrecute pe plajă sau la un festival de muzică. Alături de un top cu imprimeuri florale și de o pereche de pantaloni scurți din blugi vei fi cea mai frumoasă.

O rochie mulată în nuanțe de bordo. Cu o rochie din piele suede în nuanțe de bordo și cu franjuri, nu ai cum să treci neobservată. Alături de o pereche de sandale cu șireturi și cu tocuri vei fi cea mai frumoasă, ai ales dacă alegi o rochie mulată.

O pălărie din piele suede suplă. Vrei să porți tendința pielii suede la o scară mai mică? În acest caz, accesoriile sunt cea mai bună alegere. Dar nu orice tip de accesorii, ci o pălărie care să te protejeze de căldurile estivale. Poart-o alături de un top maxi, de pantaloni scurți prespălați sau de un tricou cu motive sau mesaje și pantaloni colorați.

Lasă un răspuns