Birds of Prey – 5 detalii importante despre filmul cu Harley Quinn din trailer

In 5 februarie, cu siguranta ca foarte multa lume va merge in cinematografe, pentru a vedea „Birds of Prey”, primul film solo al lui Harley Quinn. Iar in rolul principal va fi cu siguranta, fabuloasa Margot Robbie.

Si asteptand aparitia sa, fanii se pot delecta cu noul trailer lansat de Warner Bros, un trailer foarte cool de unde putem afla o multime de detalii interesante despre aceasta aventura fara pereche.

Fara Joker, dar…. Margot Robbie a confirmat acest lucru in interviu ca Joker a lui Jared Leto nu va aparea alaturi de ea pe micul ecran. Dar, totusi, inamicul preferat al lui Batman va ocupa un loc special in poveste. Acest nou trailer repeta asta, relatia dintre Joker si Quinn va fi punctul de plecare al filmului, permitand eroinei sale sa faca numeroase referinte la aceasta.

In acest videoclip putem de altfel vedea fata sa desenata care serveste drept tinta si chiar si uzina chimica care a stat la baza transformarii sale cum explodeaza.

Black Mask este insa prezent. Este cea mai mare dilema si intrebarea care a stat pe buzele tuturor- Black Mask oare va avea cu adevarat o masca? Raspunul este Da. Acest raufacator malefic va fi intepretat de catre Ewan Mc Gregor nu are nicio putere speciala, dar este un geniu al crimei foarte inteligent si fara mila.

Si metafora mastii este foarte importanta in viata si povestea sa deoarece o foloseste pentru a transmite anumite mesaje victimelor si inamicilor sai. Si il ajuta sa se transforme intr- un personaj mai de temut sau mai sadic. Sa speram ca vom avea parte de multe scene cool cu el.

Atentie la ochi. Acest film se anunta plin de vitamina si extrem de dinamic si va pune cel mai bine in valoare eroii sai, spre marele deliciu al spectatorilor. Filmul ne va misca in toate partile ne va duce in cele mai halucinante decoruri si ne va face sa ne bucuram de cele mai frumoase jocuri de lumina sau costume.

Actiune peste tot. Oare cine a spus ca femeile nu stiu sa se bata? In doar cateva secunde de trailer, Harley si prietenele sale ne demonstreaza faptul ca pot sa fie la fel de rele sau de badass ca si Batman sau Iron Man. Mai ales atunci cand trebuie sa infunde un inamic. Actiunea va fi deci la ea acasa in film si ne vom bucura de cateva scene cu adevarat epice. Bineinteles ca nu se vor reinventa anumite coduri de combat, dar ne vom bucura cu adevarat de cele mai frumoase coregrafii, cu siguranta.

O supriza foarte cool. Da, nu vom avea parte de Joker, ci de Bruce. Adica Bruce hiena care se va ridica cu siguranta la inaltimea lui Joker.

Lasă un răspuns