Ce pantofi se poartă la o fustă plisată?

Pe lângă fusta tub sau cea midi, iată o altă vedetă printre piesele vestimentare ale sezonului primăvară-vară 2021 – fusta plisată. În versiune scurtă sau lungă este cea mai frumoasă și cea care te va ajuta să ai cele mai frumoase ținute.

Uni, cu irizeuri, cu imprimeuri, cu paiete, în nuanțe de pastel… fusta plisată este cea care se poartă cu cele mai frumoase perechi de pantofi ale sezonului.

Alături de bascheți. Fusta lungă plus bascheți este cea mai trendy și mai bună idee. O fustă plisată mai lungă arată cel mai bine alături de o pereche de Stan Smith sau de New Balance cu nuanțe apropiate de cele ale fustei. Nuanțele de auriu și de verde sunt cele mai frumoase.

Un top sau un pulover lejer în partea de sus și o geantă cu bandulieră vor completa de minune ținuta.

Alături de pantofi cu toc. Pentru cele mai șic ținute alături de fusta plisată, tocurile sunt cea mai bună alegere. Sandalele cu toc sau pantofii tip escarpen o pot cel mai bine în valoare. Poartă o fustă plisată în nuanțe de gri la o cămașă fără mâneci și la sandale argintii pentru cea mai șic ținută. Geanta cu franjuri poate completa de minune ținuta. Poți miza și pe un look 100% alb, ideal pentru sezonul estival.

Alături de pantofi slip-on. Cele care iubesc bascheții joși, vor adora cu siguranță și această variantă. Pantofii slip- on alături de fusta plisată arată minunat. Mai lejeri decât bascheții, mai casual decât balerinii, pantofii slip-on sunt cea mai bună idee pentru un look streetwear trendy, practic și confortabil în același timp.

Un tricou mai lejer în nuanțe de gri, o fustă plisată fluidă în nuanțe de negru, cea mai frumoasă pereche de pantofi slip-on și gata. Ai cea mai frumoasă ținută.

Lasă un răspuns