Cele mai bune demachiante din bucătărie

Ai rămas fără demachiant ? Nu intra în panică ! Există o mulțime de soluții alternative, eficiente care te ajută să scapi de machiaj fără să îți agreseze pielea. Iată-le.

Laptele de migdale
Laptele de migdale are proprietatea magică de a nu conține nicio urmă de lactoză deoarece este extras din migdale care nu conțin lactoză. Laptele de migdale se găsește în comerț sau poate fi preparat extrem de simplu acasă. Lasă 100g de migdale întregi să stea toată noaptea în apă. Scoate migdalele din apă și pune-le într-un blender împreună cu 800 ml de apă plată. Laptele de migdale este un demachiant 100% natural, conține enzime ce absorb uleiurile, machiajul și sebumul.

Castravetele
Castravetele este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și calmante. După demachiere, tenul tău va fi mai curat și mai proaspăt. Datorită acestui truc vei reuși să te demachiezi și să te exfoliezi totodată. Prepară un suc de castraveți în blender și aplică-l pe ten. Lasă-l să acționeze până se usucă. Exfoliază-ți delicat pielea, vei vedea cum castravetele a absorbit toată materia de la suprafața pielii. Datorită castravetelui, tenul tău a beneficiat de o hidratare optimă.

Banană și lapte de soia
Combinația banană și lapte de soia reprezintă cea mai bună mixtură pe care o poți aplica pe ten pentru a te demachia. Aceste două ingrediente combinate conțin enzime care absorb și elimină orice urmă de machiaj. Pentru a realiza această mixtură, zdrobește o banană până ce obții un piure și adaugă progresiv lapte de soia. Vei obține o pastă omogenă pe care o vei aplica pe față, o vei lăsa să acționeze câteva minute și vei clăti cu apă rece.

Uleiul de măsline
Uleiul de măsline este cel mai clasic demachiant natural, cu beneficii atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe. Uleiul de măsline este un demachiant natural ce nu agresează pielea, o protejează și o hrănește, nu conține agenți abrazivi. Uleiul de măsline este un demachiant eficient capabil să șteargă orice urmă de machiaj.

Lasă un răspuns