Cele mai bune seriale de origine spaniolă

Elite, Casa de Papel, White Lines si mai nou, Who Killed Sara sau Sky Rojo… serialele spaniole sunt din ce in ce mai numeroase pe ecranele noastre. Si dupa enormul succes al serialului cu hoti Casa de Papel, creatiile iberice se exporta din ce in ce mai mult.

Iata care sunt cele mai bune seriale de origine spaniola de descoperit, pe langa deja consacratele Elite si Casa de Papel.

Los Favoritos de Midas. Un thriller destul de nou, aparut pe platforma in 13 noiembrie 2020. Este cel care ne spune povestea unui milionar care are o multime de probleme si care este extrocat de bani. Daca nu va livra 50 de milioane de dolari, o persoana va fi ucisa de fiecare data cand Los Favoritos de Midas decid asta.

El Desorden que Dejas. Disponibil inca din luna decembrie, este un serial de la creatorul Elite, o fictiune care are loc in Galitia si care imbina de minune drama cu suspansul. Raquel, o profesoara de literatura, tocmai a acceptat un post de profesoara in satul sotului sau. Va intelege foarte repede de ce este primita atat de macabru.

Perdida. Sau La Disparition de Soledad, este un serial spaniol cu cele mai bune critici, chiar daca nu este atat de popular. Este povestea unei politiste care cauta sa inteleaga ce s-a intamplat cu prietena sa disparuta cum 13 ani. dar nu stie ca isi va pune viata in pericol.

White Lines. Povestea unui cadavru al unui DJ celebru din Manchester care apare la 20 de ani dupa misterioasa sa disparitie o face pe sora sa sa revina pe insula. Descopera o lume plina de probleme, de minciuni, de inselaciuni, alcool si droguri.

Alguien tienne que morir. Este un mini – serial care spune povestea unei familii din anii ’50. Merita sa fie descoperit din plin.

Sky Rojo este un serial exploziv cu umor negru, cu o buna doza de actiune si cu adrenalina pura… impreuna, trei femei se lanseaza intr-o calatorie trepidanta si haotica, cu tot felul de pericole, dar prietenia lor devine mai importanta si descopera ca impreuna isi pot reface viata.

Who Killed Sara. Dupa ce a petrecut 18 ani in inchisoare, acuzat pe nedrept de moartea surorii sale, Sara, Alex face tot posibilul pentru a se razbuna pe familia Lazcano.

Lasă un răspuns