Cele mai frumoase plaje din Portugalia

Simți nevoia de o evadare la celălalt capăt al lumii? Ce zici de Portugalia? Portugalia ascunde o mulțime de locuri secrete, ideale pentru un sejur de vis. Am selectat pentru voi câteva din cele mai frumoase plaje din vechea Lusitania.

Plaja Moledo
Situată în partea de nord a Portugaliei, plaja Moledo este locul preferat al demnitarilor portughezi. Deoarece pe plaja Moledo vântul este puternic, turiștii au posibilitatea de a practica numeroase sporturi nautice precum surful.

Plaja d´Osso da Baleia
Această plajă situată între Porto și Lisabona este atât de frumoasă încât îți taie răsuflarea. Este posibil să te plimbi dintr-un capăt al altuia al plajei fără să ai picioarele pline de nisip datorită pasarelelor lungi care o traversează dintr-un capăt în altul.

Plaja Figueirinha
Această plajă lungă de nisip alb înconjurată de o vegetație abudentă transformă acest loc într-unul din cele mai frumoase din regiune. Marea calmă și sălbatică știe cum să îi întâmpine atât pe cei mari cât și pe cei mici, oferindu-le momente de relaxare la soare. Un must see, situat la doar câțiva kilometri distanță de capitală.

Plaja Sao Jacinto
Situată în rezerva naturală cu același nume, această superbă plajă este constituită din dune imense. Un loc de vis pentru turiștii aflați în căutarea unui loc sălbatic și relaxant.

Plaja Comporta
Situată în partea de sud a peninsulei Troia, în apropiere de rezerva naturală a estuarului Sado, această plajă le propune turiștilor o pauză de relaxare. Dispune de o mulțime de șezlonguri și parasolare și le propune turiștilor lungi sieste la soare, în liniște deplină.

Plaja Rocha
Plajă turistică, plaja Rocha este un loc al tuturor posibilităților. Înconjurată de baruri și cluburi în vogă, plaja Rocha propune o mulțime de infrastructuri menite să le ofere turiștilor momente magice, atât ziua cât și noaptea. Unul din cele mai frumoase locuri din Algarva.

Lasă un răspuns