Cele mai frumoase ținute pentru un concert sau un festival

Vara este sinonimă cu muzică, concerte în aer liber, festivaluri, petreceri…ești cea mai relaxată, te distrezi, petreci… asta nu înseamnă însă că trebuie sa îți neglijezi stilul și că nu trebuie să ai grijă la ținutele tale. Iată câteva idei care să te inspire.

De ceva ani încoace, o adevărată referință atunci când vine vorba despre cele mai cool sau mai trendy ținute pentru un festival de muzică este celebrul festival Coachella. Un festival la care apar și cele mai mari nume din domeniul muzicii și unde cele mai în vogă stiluri de muzică se confruntă.

Un look minunat pentru un festival trebuie să se inspire în special din stilul hippie șic al anilor 1970. Rochii lungi, salopete cu pantaloni scurți și cu cele mai colorate motive, imprimeuri liberty, flori imense în păr… un look estival minunat cu alte cuvinte.

Care sunt cele mai în vogă tendințe pentru acest an?
– un look boem, rochii lungi, albe, imaculate, fuste și topuri cropped, o tușă bobo cu cea mai frumoasă pălărie.
– motivele florale. Sub forma unei coronițe de flori pe cap sau sub formă de motive pe haine, florile vor fi peste tot în acest an.
– imprimeurile psichedelice și cele etnice. Vrei motive? Ai motive. De purtat așa cum vrei. Fie în total look cu aceleași motive și în partea de sus și în partea de jos, fie în mici tușe, în cele mai vii, mai frumoase și mai colorate ținute.
– hainele prespălate. Vin cu un plus de grunge pentru orice tip de ținută.

Tendințele must have.
– pantalonii scurți care rămân un adevărat must have pentru un look minunat pentru festival.
– cizmele sunt indispensabile atunci când vorbim despre un concert sau un festival de muzică,mai ales dacă te plimbi prin iarbă.

Lasă un răspuns