Comedii originale Netflix din Ianuarie

Tot mai multi romani pasionati de cinematografie refuza sa mai urmareasca productiile rulate de televiziuni, pe motiv ca se difuzeaza aceleasi filme, in reluare. O varianta o reprezinta vizionarea celor mai noi productii la un cinematograf, insa timpul nu este mereu generos pentru o astfel de deplasare.

Cel mai simplu si comod este accesarea unei platforme de streaming, precum Netflix, direct din intimitatea propriului camin. Pe Netflix pot fi urmarite unele dintre cele mai in voga seriale online watchseries 2018 sau mai vechi, iar utilizatorii se pot delecta, de asemenea, cu productii originale care starnesc rasul sau care ofera senzatii dintre cele mai intense.

In ceea ce priveste comediile, incepand cu ianuarie 2018 se pot urmari urmatoarele filme online:

Tom Segura: Disgraceful
Stand up comedy, spre exemplu, a ajuns sa aiba succes si in Romania. Tot mai multi tineri sunt dispusi sa plateasca bilet pentru a lua parte la un astfel de spectacol. Unii dintre cei mai titrati comedianti ajung sa aiba chiar si propriul show televizat, ceea ce inseamna ca ajung la un nivel de succes cu mult peste cel obtinut doar in cluburile de profil. In America, acest fenomen este unul de amploare, iar prestatiile actorilor sunt urmarite cu interes de milioane de spectatori.

„Tom Segura: Disgraceful” este o comedie care il aduce in prim plan pe actorul de stand-up Tom Segura. Acesta este filmat in timpul unei reprezentatii in timp ce vorbeste despre diferite subiecte de interes actual pentru cei prezenti in sala. Limbajul sau colorat, dar si lipsa diplomatiei in abordarea anumitor subiecte, l-au transformat rapid intr-un comediant de top. Productia are premiera pe 12 ianuarie 2018 si este lansata de catre gigantul Netflix.

Katt Williams: Great America
Katt Williams este un alt talentat actor care a ajuns sa aiba propriul serial de televiziune. Sketch-urile sale sunt atat de savuroase si atat de actuale incat orice telespectator ajunge sa se identifice cu cele povestite.

„Katt Williams: Great America” s-a bucurat de un real succes in toate orasele prin care a trecut motiv pentru care Netflix a decis sa aduca specatcolul si in fata publicului larg, in fata celor care nu au timp sa ajunga la reprezentatii sau care, pur si simplu, nu isi permit costul unui bilet. Incepand cu 16 ianuarie 2018, actorul de culoare este gata sa aduca zambetul pe buze si sa despice in patru unele dintre cele mai arzatoare subiecte ale Americii.

Todd Glass: Act Happy
Un alt comediant care a cunoscut succesul peste ocean este Todd Glass. Acesta si-a inceput cariera la varsta de 16 ani si a cautat in permanenta sa isi perfectioneze glumele pentru a putea oferi reprezentatii in fata unui public tot mai numeros.

Netflix lanseaza pe 23 ianuarie 2018, comedia originala „Todd Glass: Act Happy”, o productie in care actorul vorbeste deschis despre sex, dragoste, dar si despre o serie de evenimente din viata sa personala.

Nimic nu se compara cu o seara de vineri relaxanta petrecuta in fata televizorului. Dupa o zi agitata la birou, multi au nevoie de o gura de aer proaspat, au nevoie sa rada, sa se destinda si sa uite de probleme. Vizionarea unor showuri de stand-up comedy reprezinta alegerea perfecta pentru orice spectator. Chiar si pentru nu foarte pasionati de comedie, toate cele 3 filme 2018 online mentionate anterior pot reprezenta o adevarata surpriza.

Lasă un răspuns