Criminal (Netflix) – totul despre acest nou serial european cu Nathalie Baye

Netflix mizeaza pe un nou serial judiciar european botezat Criminal. Va spunem toate informatiile posibile cu privire la acest serial de fictiune care ii va reuni pe Nathalie Baye si David Tennant.

Fie ca vin din Europa, din America sau din SUA, nu mai tine nimeni cont de originea numeroaselor proiecte lansate de Netflix. Ultimul se anunta a fi Criminal, un serial judiciar consacrat procedurilor de politie. Este o coproductie europeana care implica Marea Britanie, Franta, Germania si Spania.

Data difuzarii a serialului Criminal. Conform Netflix, serialul urmeaza sa fie propus pe platforma incepand cu data de 20 septembrie 2019. Cele 12 episoade ale serialului Criminal vor fi filmate in studiourile europene Netflix, situate in Madrid, Spania. Fiecare tara va avea dreptul la 3 episoade.

Intriga serialului Criminal. Intrigile serialului Criminal vor fi consacrate procedurilor de politie, mai precis celor care se desfasoara in salile de interogatoriu. Serialul va avea in centru relatia si lupta psihologica care se deseneaza de obicei intre politist si suspect. Episoadele vor fi filmate in limba natala a tarii in care sunt filmate.

Castingul serialului Criminal. Fiecare tara in parte are dreptul la realizatorul sau – George Kay (scenarist, co-creator si producator executiv) si Jim Field Smith (realizator, cro-creator si producator) pentru Marea Britanie. Frederic Mermoud (realizator), Antonin Marin Hilbert si Mathieu Missoffe (scenarist) pentru Franta. Bernd Lange, Sebastian Heeg si Oliver Hirschbiegel pentru Germania ; Alejandro Hernández, Manuel Martín Cuenca si Mariano Barroso pentru Spania. In ceea ce priveste distributia, David Tennant si Hayley Atwell vor face parte din acest serial, pentru episoadele din Anglia. In ceea ce priveste Franta, publicul ii va regasi pe Nathalie Baye, Sara Giraudeau si Jeremie Renier.

Intriga serialului se deruleaza intr-o sala de interogatoriu exclusiv si pune accentul pe relatiile si tensiunile psihologice care se joaca intre ofiterul de politie si suspect. Identica cu fiecare episod, acesta nu este insa repetitiva. Stim cu totii ca telespectatorii sunt extrem de pasionati de intrigile politiste, in special pentru anchetele desfasurate cu fiecare caz in parte.

Serialul dezvaluie povesti politiste incarcate de dramatism, din camera de interogatorii, care cu siguranta vor fi pe placul telespectatorilor. Asteptand data de 20 septembrie cand urmeaza sa fie difuzat serialul, abonatii Netflix pot urmari un alt serial interesant, Mindhunter, al carui sezon 2 va fi difuzat incepand cu 16 august.

Lasă un răspuns