Cum poți purta rochia tip portofel și să fii cool?

Rochia tip portofel este modelul de rochie care revine în fiecare an pe scena modei. Cu modelul său petrecut, cu decolteul său și cu talia marcată cu ajutorul unui cordon, rochia tip portofel este o rochie foarte glamour, dar nu este foarte ușor de purtat.

Nu știi cum să porți rochia tip portofel și cum să fii cool și stilată în același timp? Iată câteva idei care să te inspire pentru a crea cele mai frumoase ținute.

Rochia tip portofel, versiune elegantă. Rochia tip portofel ne duce cu gândul la eleganța atemporală à la Audrey Hepburn. Este cea care te ajută să ai o alură retro dar glamour în același timp. Rochia tip portofel cu motive va fi cel mai bine pusă în valoare de balerini cu vârf ascuțit și de o pereche de ochelari de soare puțin retro. Un lac roz bombon te va ajuta să fii feminină până la capăt.

Rochia tip portofel, în versiune parisian șic. Te poți distra și te poți juca de-a femeia adolescentă în rochia tip portofel cu ajutorul unei perechi de Converși roșii. Geanta tip bucket este cea mai trendy și cea mai practică. Va completa de minune un look parizian modern și clasic. Dacă este răcoare, poți purta la rochia tip portofel o geacă de blugi. Iată ținuta ideală pentru a hoinări prin oraș sau pentru a savura un cocktail pe o terasă.

Rochia tip portofel, versiune glamour. Rochia tip portofel te ajută să fii cea mai glamour seara. Este lejeră și sexy și te ajută să fii cea mai frumoasă alături de o pereche de sandale cu toc. Un model în nuanțe de negru cu un decolteu mai adânc este cea care te va face să fii extrem de irezistibilă. O poșetă cu imprimeu piton și un ruj în nuanțe de baby doll te va face cea mai carismatică.

Lasă un răspuns