Heirs Of The Night, atunci când vampirii seamănă mai mult cu Harry Potter și nu cu Bram Stoker

In Heirs Of The Night, un serial disponibil pe Prime Video, o gasca de “elevi” vampiri se masoara cu maleficul Dracula. Un serial European care are o multime de asi in maneca.

Stim deja de la Twilight sau de la The Vampire Diaries, ca vampirii pot sa fie foarte draguti sau foarte adorabili, seducatori chiar. Acest lucru o demonstreaza si serialul Heirs Of TheNight. Aici o vom regasi pe Alisa, de 14 ani, care poate sa aleaga intre a avea o viata vesnica de vampire sau ca toti vampirii sa traiasca ca si oamenii.

Scoala de magie de la Poudlard este deja old school. O scoala de vampiri este mult mai cool. Poate putin ca Legacies, vor spune unii, doar ca aceasta scoala este pe un vapor in anul 1889. Este o scoala a unui mic comitat, ca o mica comunitate si nu doar cu adolescenti.

Clanii de vampiri care au mai ramas, trebuie sa se uneasca pentru a supravietui si sa faca fata amenintarii vanatorilor de vampiri. Se vor regasi astfel si vor face un front comun pe nava Elisabeta. Clanurile de originali care au fost mereu in razboi vor gasi astfel o cale de intelegere, in incercarea lor de a supravietui.

Serialul este fondat pe o legenda cu privire la celebrul nostru prieten, Dracula. Sangele Elizabetei, iubita sa si larmele lui Dracula au creat 13 rubine dotate cu puteri speciale. Dracula a plans la moartea iubitei sale care a sfarsit tragic. Trezit din somnul sau de 300 de ani de catre o stea pe care doar Alesia o detine, contele Dracul vrea sa recastige timpul pierdut si sa o readuca pe Dulcineea sa din morti….

Lasă un răspuns