Modă – 3 ținute simple și stilate pentru primăvara anului

Primăvara se instaleaza încet dar sigur. Iarna este deja un vis urât iar anotimpul frumos anunță doar plimbări lungi. Foarte bine, deoarece lăsăm deoparte toate gecile doudoune matlasate, puloverele cu guler rulat din lână și vestele îmblănite. Fă loc în garderoba ta bluzelor lejere, imprimeurilor florale și sandalelor cu toc.

Îți lipsește însă inspirația? Îți propunem în acest articol trei idei de ținute care să te inspire pentru a fi cea mai frumoasă și cea mai stilată în zilele frumoase de primăvară.

O ținută creată în jurul denimului. Denimul este cel mai trendy material al anului. Pentru a-l sublima și pentru a-l pune cel mai bine în valoare, cuvântul de ordine trebuie să fie minimalism. Știi cu siguranță că denimul merge de minune cu albul. Optează deci pentru pentru o pereche de blugi prespălați și deșirați la nivelul genunchilor pentru a fi cea mai trendy. În partea de sus poartă o bluză fluidă, o cămasă albă simplă sau cu imprimeuri. Poartă la ansamblu pantofi în nuanțe de nude și gata.

O ținută casual dar trendy. Denimul funcționează de minune și aici. Mizează tot pe blugi dar de data aceasta poartă în partea de sus o bluză mai sport sau un pulover tip sweat pe care să le combini cu o pereche de espadrile. Detaliul care va face diferența? Geaca în nuanțe de kaki care te va face diferența și care te va face să fii cea mai cool.

O ținută creată în jurul imprimeurilor. Imprimeurile florale au fost, sunt și vor fi mereu cele mai trendy și nu ne mai săturăm de ele. Primăvara este ocazia ideală de a le purta. O rochie lejeră din dantelă pusă în valoare de flori este cea mai bună idee. În picioare poți miza pe balerini, pe sandale sau chiar pe bascheți.

Lasă un răspuns