Modele de salopete perfecte pentru primăvară-vară

Cea mai în vogă piesă vestimentară pentru sezonul primăvară-vară 2021, salopeta este și cea mai șic și mai practică piesă vestimentară a sezonului. Iată câteva modele care vor da tonul în acest sezon nou.

De ce ar trebui să porți o salopetă în acest sezon? Pentru că se poate purta atât la 20, cât și la 30 sau 40 de ani. Indiferent de gusturi sau de stiluri îți va sublima silueta și se poate purta foarte ușor atât ziua cât și seara. Cea mai practică piesă vestimentară din dressing care poate înlocui indemodabila rochiță neagră.

O versiune casual. O salopetă mai casual, mai loose în tonuri neutre arată cel mai bine alături de o geantă cu decupaje grafice care vine cu un plus de structură pentru ținută. O pereche de pantofi tip derby cu platformă sunt cea mai bună idee pentru a completa ținuta. Alege o salopetă în nuanțe de kaki pentru a fi cea mai trendy. Sau în nuanțele anului 2021: roz quartz și albastru serenity.

Versiune boemă. În versiune hipie șic, salopeta se poartă cu imprimeuri florale, tie and dye sau etnice. Va arăta cel mai bine alături de o geantă cu franjuri și de o geacă de piele. Sandalele din piele sau botinele din piele suede sunt cireașa de pe tort.

Versiune glamour. Salopeta poate să fie și glamour, foarte sofisticată și să se poarte seara. Alături de o salopetă cu o croială feminină și cele mai nobile materiale poți purta o pereche de cercei fantezie, o mulțime de brățări și sandale cu toc.

Versiune sportswear. Salopeta cu un spirit sport șic se poate purta cel mai simplu cu o pereche de bascheți sau de sneakerși. O pereche de ochelari de soare trendy vor accentua latura street a salopetei. Cea din denim este cea mai bună idee.

Lasă un răspuns