Primele scurgeri de informații cu privire la Samsung S11 – culorile

In cele ce urmeaza vom discuta despre primele informatii oficiale despre Samsung S11, primele informatii dintr-o lunga serie de teaser-uri, de scurgeri de informatii si zvonuri. Galaxy S11 de la Samsung urmeaza sa fie lansat in anul 2020. Acest aparat va inlocui modelele Samsung Galaxy S10 si S10 Plus care au fost lansate anul acesta in martie cu ocazia MWC de la Barcelona. In anul 2020 gama de smartphone-uri vedeta de la Samsung printre care se numara si S11 va fi compusa din culori care merg mana in mana cu munca efectuata de gigantul sud-coreean si noua sa fableta, Galaxy Note 10 si Note 10 Plus.

Culorile luate in considerare de Samsung pentru S11 nu sunt deloc surprinzatoare. Conform unei surse care evoca acest subiect, diferentele intre ceea ce ofera Galaxy Note 10 si ceea ce ofera Samsung Galaxy S11 nu sunt notabile. Samsung ar putea alege sa isi foloseasca propria marca Aura pentru S11 care confera un aspect de oglinda irizata carcasei. Aspectul este unul surprinzator atunci mai ales pe timp de zi.

Cele patru culori care sunt luate in considerare pentru noul Samsung Galaxy S11 sunt albastru, negru, alb si roz. Cu alte cuvinte, Samsung nu are in vedere o singura culoare pentru noul sau telefon, spre deosebire de gama disponibila pentru Galaxy Note 10. Sa speram ca Samsung urmeaza sa reconsidere grava lipsa de verde din aceasta colectie. Adaugarea culorii verzi nu ar fi deloc un lucru socant dat fiind faptul ca cel mai recent iPhone tocmai a fost lansat intr-o culoare ce poarta numele de Night Green.

Dincolo de culori, SamMobile a vorbit recent si despre faptul ca cei care vor opta pentru un Samsung Galaxy S11 urmeaza sa beneficieze de o multitudine de optiuni de stocare. Galaxy Note 10 a decis sa abandoneze portul de card micro SD si nu ar fi surprinzator sa vedem ca si in cazul lui S11 se intampla acelasi lucru. Chiar daca stocarea de baza va incepe probabil cu 128 GB, ar putea ajunge la 1 To la toate trei modelele. Astfel, daca utilizatorii isi doresc mai multa memorie, modele de 256 GB, 512 GB si evident 1 To urmeaza sa fie disponibile la lansare.

Evident, dat fiind faptul ca Galaxy S11 este inca intr-un stadiu precoce de productie, Samsung ar putea alege in orice moment sa elimine sau sa intarzie una din variantele mentionate mai sus. De obicei, Samsung isi anunta telefoanele din gama premium in timpul MWC care se deruleaza de obicei la sfarsitul lunii februarie. Anul acesta constructorul a decis sa isi organizeze propriul eveniment, cu cateva zile inainte de MWC. Daca se continua cu aceasta traditie atunci S11 ar putea fi prezentat oficial pe data de 19 februarie 2020.

Lasă un răspuns