Seriale despre care nu se vorbește atât de mult însă pe care trebuie să le vezi

Nu, nu exista doar Riverdale, La Casa de Papel sau 13 Reasons Why. Chiar daca multi dintre voi adorati aceste trei seriale difuzate de Nettlix, alte seriale, mai putin cunoscute, merita si ele toata atentia telespectatorilor. Daca esti in pana de inspiratie si vrei sa iti largesti orizonturile iata cateva seriale despre care nu se vorbeste prea mult insa care merita sa fie urmarite.

Fleabag. Fleabag este un must-see al momentului. Phoebe Waller Bridge interpreteaza rolul lui Fleabag, o tanara indoliata care nu ezita sa se adreseze in mod direct telespectatorilor pentru a-si povesti intalnirile si viata de zi cu zi. Fleabag numara 12 episoade repartizate pe doua sezoane. Va garantam ca veti devora acest serial nominalizat de altfel la premiile Emmy Awards 2019.

Chernobyl. 26 aprilie 1986. La ora 1 si 23 de minute noaptea, unul din reactorii centralei nucleare de la Chernobyl explodeaza. Este una din cele mai mari catastrofe nucleare din istorie. De la angajatii centralei la pompierii sositi de urgenta la fata locului, la oamenii de stiinta care au incercat sa administreze aceasta situatie, serialul ne arata, in cinci episoade, zilele, saptamanile, lunile si anii urmatori acestei drame. Un serial bulversant datorita povestii abordate si actorilor.

Years and Years. Daca ai o viziune pozitiva asupra viitorului atunci serialul Years and Years te va face fara indoiala sa iti schimbi parerea. Scris si realizat de catre Russell T Davies, serialul ne povesteste cum familia Lyons, care locuieste in Anglia, va fi afectata de o serie de evenimente politice si sociale.

Love, Death+Robots. In ceea ce priveste serialele animate, exista de toate pentru toate gusturile pe Netflix. Daca adori genul SF, Love, Death+Robots este serialul ideal pentru tine. Acest serial animat exploreaza genul in globalitatea sa de-a lungul unor episoade independente pe care le poti urmari in orice ordine. Mai mult sau mai putin violente, aceste 18 episoade vor fi fara indoiala pe placul tau.

The Good Fight repreznta un spin-off al serialului The Good Wife si se numara printre cele mai bune seriale ale momentului. O regasim pe Diane Lockhart care lucreaza acum intr-un nou cabinet de avocatura si se va trezi implicata intr-o escrocherie financiara. Serialul nu ezita de altfel sa abordeze o serie de subiecte mai dureroase pentru societate si ataca fara incetare politica abordata de Donald Trump.

Lasă un răspuns