Spontaneous, noul film fantastic și delirant cu vedeta din 13 Reasons Why

Intre teen movie, comedie romantica si un film fantastic delirant, serialul Spontaneous este cel care o confrunta pe Katherine Langford, adica Hannah din 13 Reasons Why, cu prima sa iubire si cu un fenomen care ii decimeaza colegii.

Mara este o liceana foarte moderna si populara. Este tentata sa inceapa o relatie amoroasa cu unul din colegii sai, Dylan. Dar, cam in acelasi moment, o stranie epidemie ia cu asalt si liceul lor.

Unii dintre elevi, mor brusc, explodand mai ceva ca niste baloane si improscand sange peste tot. Pentru Mara si Dylan este inceputul unei etape dificile cu instaurarea unei carantine, sub supravegherea autoritatilor, care mai mult ca sigur ca le ascund anumite lucruri.

Dar mai ales, aceste evenimente ii conving de faptul ca trebuie sa traiasca momentul prezent si ca fiecare moment din relatia lor conteaza foarte mult.

Spontaneous este adaptarea romanului lui Aaron Starmer, care a aparut in 2016. O ia deci pe urmele altor romane despre adolescenta si despre iubire, dar si despre adolescent fragilizati de anumite evenimente grave. Doar ca aici, punctul de plecare este tratat dintr-un punct de vedere delirant.

Filmul apare pe Amazon Prime Video intr-un moment in care pandemia de coronavirus inca face ravagii in lume. Liceenii sunt confruntati cu o epidemie foarte ciudata, care ii obliga sa stea in carantina.

Filmul este un amestec de film pentru adolescenti, comedie romantica si o atmofera romantica, cu un virus foarte amenintator. Aceste ingediente speciale au un rezultat foarte surprinzator, unele scene fiind foarte melancolice cu privire la ceea ce se intampla. Speram ca va fi la fel de reusit ca emotionantul SuperGrave.

In casting ii mai gasim pe Piper Perabo, foarte cunoscuta pentru rolul sau din Coyote Ugly, Rob Huebel din Transparent si pe Kaitlyn Bernard din 1922, o adaptare dupa Stephen King.

Lasă un răspuns