Top 5 porunci pentru cea mai stilată primăvară

Primăvara și-a intrat de ceva vreme în drepturi. Numai bine, deoarece îți vom spune în acest articol care sunt cele 5 porunci de respectat pentru a fi cea mai stilată, ca o adevărată fashionistă înrăită ce ești. Vei fi cu adevărat irezistibilă în acest sezon dacă vei ține cont de ele.

Poartă blugii destroy. Blugii cu un model prespălat, deșirați, cu foarte multe detalii decupate revin în forță în această primăvară. Rock datorită efectului lor deșirat, blugii destroy se poate alege fie cu un model slim, fie cu un model boyfriend. Vor arăta cel mai bine alături de un top Bardot, de un top cu imprimeuri vichy sau cu o bluză albă.

Poartă peste tot bascheții albi. Ce ar fi să schimbi balerinii cu ceva mai confortabil? Bascheții albi, imaculați vor arăta de minune atât la un look mai șic cât și la unul mai sportswear.

Adoptă culorile pastelate fără a mai sta prea mult pe gânduri. Culorile pastelate sunt cele mai în vogă culori ale sezonului primăvară-vară 2021. Care trebuie să fie nuanțele tale preferate? Cele de roz bombon, de galben puișor, de albastru lavandă, de verde mint, fără să uităm de cele de portocaliu mandarină sau de albastru deschis.

Poartă cămașa de blugi. Indemodabilă, cămașă de blugi este cea care revine în forță de fiecare dată pe scena modei, neobosită. În nuanțe deschise, închise, prespălată, cu dantelă sau imprimeuri, aceasta se poate purta foarte ușor și poate să facă parte dintr-o mulțime de look-uri minunate, de la cele casual, până la cele mai elegante. Se poate purta la o pereche de pantaloni carrot în nuanțe de alb, sub un pulover sweat, alături de o fustă cu imprimeuri aztece sau de pantaloni scurți.

Ai nevoie de o pereche de ochelari de soare. Dacă vine soarele, atunci ai nevoie neapărat de o pereche de ochelari de soare trendy. Cei rotunzi și foarte impozanți sunt cei mai trendy în acest sezon.

Lasă un răspuns